Το νέο SYMPHONY ST 200i ABS, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony, το πρώτο σε πωλήσεις scooter στην Ελλάδα.

Πρόκειται, για το νεότερο και μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των Symphony. Η SYM δημιούργησε το νέο φιλόδοξο πανευρωπαϊκό scooter της.

Η έκδοση ST 200i ABS (EURO 4), διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας injection για χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και σύστημα πέδησης (ABS) για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Tο νέο άρτιο αισθητικά scooter πόλης προσφέρει εξαιρετικές εσωτερικές διαστάσεις αποθήκευσης και υψηλές επιδόσεις σε ιπποδύναμη και ροπή.

«Ο πίνακας οργάνων αποτελεί highlight, όντας πλήρως ψηφιακός, αναπαριστώντας ένα αναλογικό κοντέρ το οποίο ο αναβάτης μπορεί να το αλλάξει από ταχύμετρο σε στροφόμετρο»

 «Το μεγάλο νέο είναι η αναβάθμιση από CBS σε ABS, με το Symphony να αποτελεί το πιο προσιτό 200άρι scooter της αγοράς, με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος!»

 

Αποσπάσματα από TEST RIDE
Αποσπάσματα από TEST RIDEMOTO-ΤΡΙΤΗ

 «Η μέση κατανάλωση της τάξεως 3,2 λίτρων είναι μια τιμή πολύ ικανοποιητική για την κλάση του Symphony….η αυτονομία ξεπερνά τα 200χλμ.»

 
«Aυτό που εντυπωσιάζει, είναι η «συμπαγής» αίσθηση που λαμβάνει ως feedback ο οδηγός, με το Symphony να “πατάει” στο δρόμο σαν να ήταν scooter μεγαλύτερου κυβισμού.»

Αποσπάσματα από TEST RIDE
Αποσπάσματα από TEST RIDEMOTO-ΤΡΙΤΗΔιαβάστε το test ride του MOTO-ΤΡΙΤΗ

 «Μια από τις καλύτερες προτάσεις για αστική μετακίνηση»

 «Όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες λοιπόν, «no brainer» αγορά για ή για να το πούμε στα ελληνικά «με κλειστά μάτια»!»

Αποσπάσματα από TEST RIDE
Αποσπάσματα από TEST RIDEMOTO-ΤΡΙΤΗΔιαβάστε το test ride του MOTO-ΤΡΙΤΗ

SYMPHONY ST 200i ABS

2.345 €

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ:1 / 2
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI
ΙΣΧΥΣ12HP/7500rpm
ΡΟΠΗ12.2Nm/6000rpm
ΨΥΞΗΑερόψυκτο
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΒΑΡΟΣ129kg

Διαβάστε το test ride του MOTO-ΤΡΙΤΗ

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνουν εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.