Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. θα προμηθεύσει το 2019 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με 220 SYM Symphony 125i Cargo.

Τα ΕΛ.ΤΑ. προχώρησαν στην επιλογή και προμήθεια κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού. Η παράδοση των “μπλε” scooters – στα χρώματα των ΕΛ.ΤΑ. – θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαΐου του 2019.

Για τους ανθρώπους της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. είναι η πρώτη φορά, μετά τη δεκαετία του ’80, που έρχονται σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Τότε τα ΕΛ.ΤΑ. είχαν προχωρήσει στην προμήθεια δικύκλων MEGO. Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποτελεί την ιστορική εξέλιξη της εταιρείας ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ, της τελευταίας Ελληνικής Βιομηχανίας παραγωγής δικύκλου.

Το Symphony CARGO 125i θα αποτελέσει το αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς των ΕΛ.ΤΑ.

Με το Symphony CARGO 125i επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, (κατανάλωση 2.77lt/100km), χάρη στο σύγχρονο κινητήρα και το σύστημα EFI. Ο τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 10,5 ίππων στις 8.500 σαλ, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων EURO4.

Βασισμένο στην αποδεδειγμένη ποιότητα SYM, τo Symphony 125i Cargo, καλύπτει όλες τις σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες μεταφοράς. Mε λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το scooter της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου. Η εργονομική του σχεδίαση παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρη οδήγηση. Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter ακόμη και με φορτίο μεγάλου βάρους.

Η διπλή πίσω ρυθμιζόμενη ανάρτηση 3 θέσεων σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του οχήματος και σταθερότητα στο δρόμο. Η χρήση ζαντών 16” εμπνέουν εμπιστοσύνη, προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια, με το όχημα να αποκτά καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες. Άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα 2 δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (διαστάσεων 240mm πίσω και 260mm εμπρός) και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).